top of page
DSC_0577_edited.jpg
DESTaR_Traumebehandling

Traumebehandling

Effektiv til at regulere følelsen af en oplevelse

75 min behandling 

Traumebehandling ved mig er en non verbal behandlingsform, hvor det ikke er nødvendigt at tale omk. traumet/oplevelsen

Traumebehandling

Traumebehandling DESTaR

Alt hvad vi oplever bliver lagret i kroppen. Et traume er kort sagt en oplevelse, hvor ens forventning ikke stemte overens med virkeligheden. Hvor vi ikke var i kontrol. Dette er utrygt for de dybere dele af hjernen (hvis vigtigste opgave er sikkerhed), så hjernen gør fremover alt hvad den kan, for at beskytte os mod at en lignende situation sker igen.

Hvilken beskyttelsesstrategi hjernen bruger er individuel og kan strække sig fra muskelspændinger og øget alarmberedskab, til ændret følelsesliv og adfærd.  

Vi har alle små eller store traumer, der påvirker måden vi er til i verden på.

Ethvert minde er forbundet med en kropsfornemmelse. En traumebehandling tager udgangspunkt i disse kropsfornemmelser og ikke i vores rationelle tanker omkring situationen.

Når noget minder hjernen om en traumatisk (uventet) oplevelse, vil den aktivere forskellige følelses- og frygtcentre i hjernen, hvilket udløser forskellige kropsfornemmelser. 

I behandlingen bliver klienten guidet til at fokusere på disse kropsfornemmelser, mens behandleren nedregulerer aktiviteten i de overaktive centre i hjernen vha. Chromo Auriculo Therapy (CAT, lysbehandling) og terapibriller. Klienten vil mærke at kropsfornemmelserne stille og roligt aftager, og når de er væk, vil oplevelsen af mindet være forandret på en måde, så der ikke længere behøves en beskyttelsesstrategi, mod at det sker igen. De negative følelser forbundet med mindet er omskrevet i hukommelsen.

En traumebehandling tager mellem 5 og 30 minutter, og har ofte varig effekt. Den foregår uden samtale, da vi arbejder med en dybere del af hjernen, som vi ikke kan tilgå kognitivt.

Et traume kan være en terapiforhindring, der gør at andre behandlinger ikke kan slå igennem, ligesom det kan forstyrre kroppens egen evne til at hele. 

 Traumebehandling kan behandle: kropsfornemmelser (f.eks. følelse af knude i brystet), tilbagevendende negative følelser, kroniske smerter, skader der ikke vil hele, fobier, negative overbevisninger og tanker, samt indre billeder.

Metoden jeg benytter er:

Dynamic Ear-acupuncture supported Trauma Regulation (DESTaR)

Anbefalinger

Thomas Riisgaard

Line Morild Kinnerup

Søren Mnk Olm

Jeg var ved Poul Erik en enkelt gang, da jeg havde døjet med betændelse i mine akillesener i flere år. Den ene gang var også nok for ham, da jeg ikke har haft det siden. Stor anbefaling herfra.

jeg vil helt klart anbefale athelte rehab, da han ved hvad han laver og tit giver mere for pengene - jeg har selv oplevet på egen krop, at have epilepsi og efter, at jeg er kommet ud til ham, er mine anfald væk

Var hos Poul Erik til en gang ben massage med fokus på et spændt venstre inderlår. Poul Erik er rigtig behagelig og professionel. Fik løsnet godt op og føler mig klar til weekendens race. Jeg kan helt klart anbefale Athlete Rehab

Følg mig på SoMe

  • Facebook
  • Instagram
DESTaR_Traumebehandling
bottom of page